Днес беше потвърдено, безапелационно ясно, съществуването на тройна управляваща коалиция в

...
Днес беше потвърдено, безапелационно ясно, съществуването на тройна управляваща коалиция в
Коментари Харесай

Трифонов: Днес беше потвърдено съществуването на тройна управляваща коалиция

" Днес беше доказано, безапелационно ясно, съществуването на тройна ръководеща коалиция в България - ГЕРБ-, ПП-ДБ и ", това написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в във Facebook.

Тези три политически субекта имат ръководещо държавно управление, избрано с техните гласове, а през днешния ден избраха ръководители и заместник-председатели на парламентарни комисии. Човекът-полиглот, човекът  “конгрaчулейшънс ”, човекът, който най-вече наподобява на Бай Ганьо в цялата политическа история на България, този човек е … неговото име е… Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ", допълни Трифонов.

" Този човек оглавява Комисията по външна политика. Това е толкоз разумно и толкоз срамно, само че е реалност. И той беше определен с гласовете на харвардските ученици, негови предходни съперници и настоящи сътрудници, белите якички на корупцията - и. Сделката е толкоз очевидна ", пише още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР